RCS & RDS, compania lider pe piata serviciilor de televiziune si de internet din Romania. Furnizeaza si telefonie fixa si mobila. Calitate la preturi accesibile.

Contracteaza Digi Energy, serviciul de furnizare a energiei electrice de la RCS & RDS si poți reduce considerabil costurile facturii tale!

La Digi Energy, prețul propriu de furnizare a energiei electrice în cadrul ofertei tip pentru clienți casnici (preț de listă) este de
0,165 lei/kWh, fără TVA.
Dacă ești deja client al RCS & RDS pentru serviciul de televiziune prin cablu Digi TV sau pentru serviciul de internet fix Digi Net, beneficiezi de următoarele prețuri:

  • 0,155 lei/kWh, fără TVA – prețul de furnizare, dacă ești client Digi la serviciile de televiziune prin cablu Digi TV și/sau internet fix Digi Net* (reducerea fiind de 0,010 lei/kWh, fără TVA)
  • 0,145 lei/kWh, fără TVA – prețul de furnizare, dacă ești client Digi la serviciile de televiziune prin cablu Digi TV și/sau internet fix Digi Net și ești pensionar** (reducerea fiind de 0,020 lei/kWh, fără TVA)

La prețul propriu de furnizare se adaugă tarifele reglementate, a căror valoare este aprobată de ANRE (tarifele pentru transport, tarifele de distribuție și tariful pentru servicii de sistem). În plus, se vor regăsi separat în factura ta: costul pentru achiziționarea certificatelor verzi, taxa pentru cogenerare de înaltă eficiență, acciza și TVA.