Acoperișurile terasă sunt considerate de drept ca fiind unice, diverse și permit opțiuni creative ca nici o altă formă de acoperiș. Diversitatea, are două părți: una privind aproape toate posibilitățile de proiectare, cealaltă cu cerințe specifice pentru termoizolare și hidroizolare.

Terasele sunt cele mai expuse intemperiilor de aceea hidroizolațiile pentru terase trebuie sa fie realizare corespunzător. Acest lucru presupune următoarele:

 • Soluția tehnică trebuie să confere cea mai eficientă metodă de izolare,
 • Profesionalismul echipei de ingineri si montatori
 • Calitatea materialelor utilizate superioare din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

Daca aceste lucruri sunt îndeplinite, lucrările de hidroizolații la terase necirculabile vor permite impermeabilizarea ireproșabilă a construcțiilor.

În calitate de experți in realizarea hidroizolațiilor la terasele necirculabile se poate spune ca acestea joacă un rol primordial în împiedicarea deteriorării construcției și protejării de infiltrațiile apei în interior. Cu scopul de a atinge performantele calitative dorite vă putem spune despre activitatea noastră că, de-a lungul timpului personalul nostru a fost instruit si specializat în mod continuu, și la ora actuală reușește să ofere lucrări realizate la cele mai înalte standarde.

În realizarea lucrărilor de hidroizolații S.C. DRAFT CONSTRUCT S.R.L. folosește doar materiale de cea mai înalta calitate. Personalul nostru cunoaște toate detaliile tehnice ale materialelor de construcție utilizate, si, astfel, putem sa vă asigurăm de adoptarea celor mai bune soluții pentru obținerea unei calități înalte a lucrărilor de hidroizolații la terase necirculabile.

Din punct de vedere al procedurii de lucru, înainte de începerea lucrărilor  suprafața pe care se aplică materialul trebuie să fie perfect netedă, lipsită de denivelări și goluri pentru a susține aderența materialului.

La nivel de materiale utilizate pentru hidroizolații terase, membrana bituminoasă este recomandată pentru caracteristicile ei. O lucrare de hidroizolații terase necirculabile nu necesită reparații ulterioare. Rezistența la temperaturi ridicate sau scăzute, la diferențe de temperatură între mediul interior și cel exterior, la factorii de mediu diverși sunt principalele atuuri pe care le oferă membrana bituminoasă. Sunt folosite membrane bituminoase armate cu poliester sau fibra de sticlă, finisate cu nisip, PE sau ardezie (membrane cu ardezie), aditivate APP sau SBS.

Sunt unele cazuri unde protecția hidroizolației și termoizolației se poate realiza cu pietriș de diferite dimensiuni pentru a permite scurgerea apei. Sub pietriș se practică pozarea unei folii de geotextil pentru a împiedica colmatarea gurilor de scurgere cu pietrișul de pe terasă. Se recomandă termoizolarea soclului luminatoarelor acolo unde există pentru a împiedica apariția unor punți termice.

Mai jos se regăsesc diferite stratigrafii ale unor terase necirculabile cu sau fără termoizolație. În funcțiile de cerințele clientului și de necesitatea abordării anumitor soluții, stratigrafia poate varia în funcție de acestea.

 1. Strat de închidere
 2. Strat de hidroizolaţie
 3. Termoizolaţie
 4. Barieră de vapori
 5. Amorsă
 6. Strat suport
h
 1. Strat de închidere
 2. Strat de hidroizolaţie
 3. Lipire
 4. Termoizolatie
 5. Barieră de vapori
h

Hidroizolații Terase Necirculabile

Garanție 10 ani